van de Flexibility Groep | Start eigen uitzendbureau

Flexibility Groep Labels

De Flexibility Groep bestaat uit acht verschillende labels, waarbij ieder uitzendlabel gespecialiseerd is in een eigen branche. Hoewel wij tijdens de kennismaking je graag van passend advies voorzien, is jouw voorkeur voor een bepaalde sector, een doelgroep of een opleidingsniveau waarvoor je wilt gaan bemiddelen natuurlijk leidend. Iedere branche heeft zo zijn voordelen en de ideale match is afhankelijk van jouw persoonlijke achtergrond en interesses. Zo kan je ervaring in een bepaalde nichebranche bijvoorbeeld een groot voordeel zijn; hoe kleiner de niche, hoe groter het bereik en de impact kan zijn. Heb jij een groot netwerk in een sector waarin wij nog niet goed vertegenwoordigd zijn? Dan gaan we hier graag met over in gesprek.

 Lees hieronder meer over onze labels. 

hetuitzendbureau

HetUitzendBureau.nl bemiddelt vakkundig personeel tot mbo-niveau. Zoals de naam al doet vermoeden, bieden we middels dit label werk voor iedereen die graag de handen uit de mouwen wil steken. De vakgebieden van dit label bevinden zich dan ook veelal in onder andere de logistiek, productie en techniek. HetUitzendBureau.nl is een vaste partner voor veel flexibele en vaste banen. 

Flexibility Zorg & Welzijn

Flexibility Zorg & Welzijn biedt uitkomst voor zorgprofessionals en –instanties. Onder dit label vinden onze franchisenemers de baan in de zorgsector waar de kandidaat naar op zoek naar is. Onze Flexibility Zorg vestigingen zijn de vaste partners voor de mooiste banen in de zorg. Flexibility Zorg & Welzijn is een ervaren en gedreven uitzendbureau dat wordt gedragen door mensen met een groot hart voor zorgverlening. Heb je affiniteit in de zorg? Wellicht dat er in het postcodegebied van jouw regio nog mogelijkheden voor je liggen. 

Flexibility Office

Flexibility Office (Flexibility.nl) richt zich op de bemiddeling van kantoor gerelateerde banen, variërend van mbo- tot WO-niveau. De meest voorkomende vakgebieden waarvoor dit label actief werft zijn onder andere de financiële, technische en commerciële sector. Op de website van Flexibility worden ook andere vakgebieden getoond. 

Flexschilder

Flexschilder.nl is hét uitzendbureau voor de schilder en glaszetter. Flexschilder.nl heeft landelijke dekking: we werken samen met vele verschillende schildersbedrijven in elke regio. Zo kunnen we de juiste baan vinden voor iedere vakbekwame schilder en glaszetter. 

Ttechnify

De vestigingen van ons label Technify richten zich op de banenmarkt in de technische sector. Ook Technify is actief door grote delen van Nederland, maar er zijn nog een aantal postcodegebieden vrij. Heb jij een netwerk in de techniek? Wellicht past het label Technify dan bij jou! Voor meer informatie over het label Technify bekijk hier de website.

Flexstucadoor

Flexstucadoor.nl is hét uitzendbureau voor stucadoors en heeft landelijke dekking. Wij werken samen met stucadoorsbedrijven in elke regio en hebben vestigingen door het gehele land. Echter zijn er nog een aantal postcodegebieden vrij waar nieuwe ondernemingen gestart kunnen worden. Help jij binnenkort iedere vakbekwame stucadoor aan een nieuwe baan?

Flexibility Multilingual

Flexibility Multilingual is een van de jongste merken binnen de Flexibility Groep. Met dit label bemiddelen we professionals die op zoek zijn naar een baan waarbij hun talenkennis optimaal wordt benut. 

Flexibility Onderwijs

Flexibility Onderwijs & Trainingen is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor bedrijven en instellingen die onderwijs, cursussen en trainingen aanbieden. Door het hele land wordt er door dit label bemiddelt voor scholen en opleiders, dus ook bij jou in de buurt. Voor meer informatie over het label Flexibility Onderwijs & Trainingen bekijk hier de website.