Flexibility Groep | Start jouw eigen uitzendbureau | Start eigen uitzendbureau

Kennismaking

Het starten van een eigen onderneming is een belangrijke beslissing die je weloverwogen wilt maken. We bieden je daarom graag zoveel mogelijk informatie, bijvoorbeeld middels het informatieve e-book; ‘Zo start je een eigen uitzendbureau’ en ons nieuwe whitepaper 'Het profiel van een succesvolle uitzendondernemer'. Toch kun je alle kwalitatieve informatie op een rijtje hebben, maar blijft de keuze voor het ondernemerschap een persoonlijke die je (begrijpelijkerwijs) ook op basis van vertrouwen wilt maken. Bij Flexibility Groep staat persoonlijke binding voorop. Een uitgebreid kennismakingsgesprek is wat ons betreft dan ook een goede eerste stap in de juiste richting.

De eerste kennismaking

Ik, Menno, vind het belangrijk om onze potentiële ondernemers beter te leren kennen en daarom bied ik graag een kennismaking aan via een telefoongesprek. Je kunt hiervoor een afspraak maken middels het formulier hier onder of telefonisch. Tijdens het gesprek, dat ongeveer 15 tot 20 minuten duurt, wil ik meer over jou te weten komen en al je vragen beantwoorden. We zullen praten over jouw werkervaring en/of affiniteit met de uitzendbranche, maar ik ben vooral benieuwd naar jouw ondernemersambitie en interesse in de Flexibility Groep.

Als jij bereid bent om fulltime als ondernemer aan de slag te gaan, vertel me dan in welke niche branche je het liefst zou willen starten. Houd er rekening mee dat je jouw vaste, maandelijkse salaris inruilt voor een omzet die je zelf genereert. Ook als jouw businessplan nog niet volledig uitgestippeld is, maar je ervan overtuigd bent dat zelfstandig ondernemen in de uitzendbranche bij jou past, ga ik heel graag het kennismakingsgesprek met je aan.

Als ervaren franchisebegeleider kan ik je meer vertellen over onze franchiseformule en antwoord geven op veelgestelde vragen over de afweging tussen franchise en payroll, de franchisefee en de diensten die we aanbieden om jouw ondernemersleven gemakkelijker te maken.

'Al het moois begint met een goed gesprek.' Dus laten we snel in gesprek gaan en kijken of wij jouw ondernemersambities kunnen verwezenlijken.

Menno Kop 

Vervolgens samen een bakkie doen?

Na wederzijds enthousiasme over de eerste telefonische kennismaking, nodigen we je graag uit voor een tweede gesprek. Dat doen we natuurlijk het liefst face to face tijdens bijvoorbeeld een lunch op locatie in jouw regio of onder het genot van een goede kop koffie bij ons op het servicekantoor in Breda. Tijdens dit openhartige gesprek gaan we graag dieper in op jouw business plan en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan vraagstukken zoals;  

  • Hoe zie jij het starten van je eigen uitzendonderneming voor je?  
  • Waarin heb je extra ondersteuning nodig en hoe zorgen we ervoor dat we jouw vestiging met een vliegende start op de kaart zetten?  
  • In welke branche ligt jouw netwerk en in welk postcodegebied ga je ondernemen?  
  • Welke doelen wil je voor jezelf formuleren en welke afspraken maken we onderling? 

Daarnaast biedt een bezoekje aan ons servicekantoor in Breda je ook de mogelijkheid om kennis te maken met het serviceteam op iedere afdeling. Doe een rondje langs office support, marketing, service en de financiële afdeling en ervaar zelf op welke concrete manieren we onze franchisenemers iedere dag ondersteunen!

De eerste stap tot het ondernemerschap

Na meerdere gesprekken met ons recruitmentteam, waarin we alle aspecten van het opzetten en runnen van jouw eigen vestiging hebben doorgenomen, resteren alleen nog de formaliteiten. Tijdens ons laatste gesprek nemen we de samenwerkingsovereenkomst door en zetten we onze handtekeningen onder de bindende afspraken. Vervolgens staat ons serviceteam klaar om alle benodigdheden voor een vlotte start van jouw uitzendonderneming te leveren en te installeren.

Bovendien kunnen we dan ook direct starten met de interne trainingen, die plaatsvinden op ons kantoor. Ben je benieuwd naar de inhoud van deze trainingen en de praktische handvatten die we je bieden bij de start van jouw eigen uitzendbureau?

Plan een kennismaking in