de grootste virtuele uitzendorganisatie van Nederland | Start eigen uitzendbureau

Over Flexibility Groep

In het kort

De Flexibility Groep is sinds 2006 actief. Met meer dan 60 vestigingen zijn wij de grootste en snelst groeiende virtuele uitzendorganisatie van Nederland. De franchiseformule van de Flexibility Groep bestaat uit acht verschillende labels, welke zich ieder richten op een bepaalde niche branche.

Door de jaren heen is onze Flexibility familie flink gegroeid. Niet alleen in ondernemers, maar zeker ook voor wat betreft de ervaring en kennis van bepaalde niche branches en in ons dienstenaanbod. Daarmee is ook het type uitzendondernemer dat zich bij ons aansluit steeds diverser geworden. De verbreding van onze horizon zorgt er immers voor dat we altijd dé oplossing kunnen huisvesten op steeds meer verschillende vragen.

Flexibility Groep Labels

De historie van de Flexibility Groep

Léon Verhaar is de oprichter van de Flexibility Groep. Voorheen was Léon een van de drijvende krachten achter Creyf's Uitzendbureau. Onder zijn commerciële leiding groeide Creyf's van 16 naar ruim 100 kantoren door heel Nederland. Het bedrijf maakte een jaarlijkse autonome groei door van meer dan vijftig procent.

Bij Numerando wist Léon, samen met zijn twee compagnons, vervolgens binnen vijf jaar uit te breiden van 10 tot bijna 300 medewerkers. Hij is zowel inspirator als bouwer van bedrijven in de arbeidsbemiddeling en bewijst keer op keer dat zijn ondernemersvisie zorgt voor succes. Ondertussen werd het zoeken (en vinden!) van de juiste baan steeds meer een online aangelegenheid. Léon aarzelde in 2005 dan ook geen seconde. Dit was voor hem het moment om zijn belang in Numerando te verkopen en te beginnen aan zijn volgende succesverhaal: de Flexibility Groep. Een geheel nieuwe franchiseformule in de uitzendbranche: het eerste virtuele franchise-uitzendbureau van Nederland.

Download Whitepapers

Samenwerkingen

Gedrevenheid en passie, dat tekent de carrièreadviseurs van de Flexibility Groep. Onze vestigingen zijn stuk voor stuk in handen van zelfstandig ondernemers. De ondernemers van de Flexibility Groep hebben hart voor het vak en onderhouden korte lijntjes met opdrachtgevers en werkzoekenden in hun regio. Dankzij de professionele ondersteuning van ons servicekantoor kunnen onze ondernemers al hun tijd en energie stoppen in kandidaten en werkgevers. Zo hebben zowel klanten als kandidaten altijd één aanspreekpunt en worden zij altijd op een persoonlijke manier geholpen.

Missie & visie

Onze ambitie is om verreweg het beste arbeidsbemiddelingsbureau binnen de MKB sector in Nederland te zijn. Dit doen wij door vóór de feiten uit te lopen en klanten en kandidaten het beste te geven dat mogelijk is. Deze ambitie invullen is alleen haalbaar met getalenteerde ondernemers, onze franchisenemers. Mensen die verder willen en kunnen dan alleen het puur vervullen van hun werkzaamheden. Wij vinden dat ambitie gecombineerd met talent de kern vormt van een succesvolle onderneming. Ook voor u vinden wij dit soort getalenteerde mensen!

Plan een kennismaking in