Flexibility Groep | Start eigen uitzendbureau

Schiphol

Uitzendbureau starten in regio Schiphol

Wil jij graag een eigen uitzendbureau starten in de regio Schiphol? Dan ben je bij de Flexibility Groep aan het juiste adres! Met meer dan 60 vestigingen door heel Nederland zijn wij de grootste en snelst groeiende virtuele uitzendorganisatie van Nederland. Als franchiseondernemer binnen onze formule kun jij profiteren van onze jarenlange ervaring en kennis van de uitzendbranche, terwijl je tegelijkertijd de vrijheid en flexibiliteit hebt om je eigen bedrijf te runnen. In de regio Schiphol is er veel vraag naar flexibel personeel, met name in de logistiek, horeca en transportsector. 

Als franchisenemer binnen de Flexibility Groep krijg je volop professionele ondersteuning van ons servicekantoor, zodat jij je kunt focussen op het vinden van de juiste kandidaten en opdrachtgevers in jouw regio. Bovendien kun je gebruikmaken van ons uitgebreide trainingsaanbod.

Wil jij meer weten over het starten van een eigen uitzendbureau in de regio Schiphol en wat de Flexibility Groep voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak.

Download e-book: 'Zo start je een eigen uitzendbureau'

Vraag het e-book aan en ontdek wat de basisprincipes van een eigen uitzendbureau zijn en hoe deze in te regelen.  Laat hier je gegevens achter.

Volledige naam*
Marketing door

Plan een kennismakingsgesprek in