Flexibility Groep | Start eigen uitzendbureau

Amsterdam

Uitzendbureau starten in regio Amsterdam

Wil jij graag zelfstandig ondernemer worden? Maak een vliegende start als ondernemer met de franchiseformule van Flexibility Groep, waarbij je geniet van de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap, maar ook kunt rekenen op samenwerking en kennis van je collega-ondernemers.

Toekomstig franchisenemer worden van je eigen uitzendbureau in Amsterdam, de hoofdstad van zowel Noord-Holland als Nederland, kent vele voordelen. Zo is Amsterdam een wereldwijd erkend zakelijk en financieel centrum met een sterke economie. De regio biedt veel kansen voor zakelijke samenwerkingen, netwerkmogelijkheden en groeipotentieel als zelfstandig ondernemer. De uitzendbranche is een dynamische branche, waarin je veel variatie en uitdaging zult ervaren en met veel verschillende soorten mensen zult gaan werken. Amsterdam staat dan ook bekend om haar bruisende sociale leven, waardoor het wordt gezien als een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Hierdoor trekt Amsterdam ook een divers en hoogopgeleide talentpool aan en zijn er meerdere hogescholen en universiteiten in de stad, waardoor er een constante aanvoer van jong talent is.

Daarnaast wordt de werkgelegenheid in Amsterdam als hoger beschouwd in vergelijking met andere steden in Nederland. Amsterdam is een economisch centrum en een belangrijke stad op gebied van handel, financiën, technologie, toerisme en creatieve industrie. Bovendien heeft Amsterdam een goed ontwikkelde infrastructuur voor ondernemerschap en innovatie, waardoor er kansen zijn voor nieuwe bedrijven om te groeien en werkgelegenheid te creeëren. Amsterdam biedt dus ruime kansen voor een uitzendondernemer en doordat je vanuit dicht bij huis kunt werken heb je meer controle over je werk-privé balans. Wil jij graag jouw ondernemersambities bespreken? Wij gaan graag met je in gesprek. Laat hieronder je gegevens achter zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Download e-book: 'Zo start je een eigen uitzendbureau'

Vraag het e-book aan en ontdek wat de basisprincipes van een eigen uitzendbureau zijn en hoe deze in te regelen.  Laat hier je gegevens achter.

Volledige naam*
Marketing door

Plan een kennismakingsgesprek in