Flexibility Groep | Start eigen uitzendbureau

Overijssel

Eigen uitzendbureau starten in Overijssel

Als je op zoek bent naar meer vrijheid en flexibiliteit in je werk, overweeg dan om je eigen uitzendbureau te starten in Overijssel. Met Flexibility Groep kun je samenwerken met wie je wilt, je eigen werkdruk bepalen en werken waar en wanneer het jou uitkomt. Ontdek alle voordelen van het starten van je eigen uitzendbureau in Overijssel.

Bij de Flexibility Groep staan wij voor een positieve en persoonlijke benadering van uitzenden. Onze franchisenemers krijgen alle tools en middelen aangereikt om succesvol te worden in hun onderneming, inclusief uitgebreide ondersteuning en begeleiding op het gebied van trainingen, marketing en technologische ontwikkelingen.

De voordelen:

Er zijn diverse voordelen verbonden aan werken in Overijssel, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en behoeften. De provincie biedt een grote diversiteit aan industrieën, waaronder technologie, logistiek, gezondheidszorg, landbouw en toerisme. Hierdoor zijn er tal van kansen voor werkzoekenden in verschillende sectoren. Overijssel kenmerkt zich verder door een actieve zakelijke gemeenschap met veel netwerkevenementen en organisaties gericht op zakelijke groei en ontwikkeling. Bovendien beschikt de provincie Overijssel over een uitgebreid onderwijsaanbod, met diverse soorten scholen en hogescholen waardoor voor iedereen een geschikte opleiding te vinden is. Daarnaast is Overijssel een van de economisch groeiende regio's in Nederland, dit brengt mogelijkheden voor nieuwe bedrijf en nieuwe banen, aldus een grotere vraag naar arbeidskrachten, en mogelijkheid om je eigen uitzendbureau te laten groeien.

De volgende gebieden in Overijssel zijn nog beschikbaar:

  • Ommen

Hecht jij belang aan de kansen die Flexibility Groep jou te bieden heeft. Laat dan jouw contactgegevens achter, zodat wij jou verdere informatie kunnen verstrekken over de mogelijkheden in jouw regio. Woon je niet in Overijssel? Geen probleem, laat ook je gegevens achter en we bespreken samen de mogelijkheden.

De eerste kennismaking

Natuurlijk begrijpen we dat het starten van een eigen onderneming een belangrijke beslissing is die je goed wilt overwegen. Daarom bieden we je graag een kennismaking aan via een telefonisch gesprek. Tijdens dit gesprek van 15 tot 20 minuten leer ik, Menno, jou graag beter kennen en beantwoord ik al jouw vragen. We zullen praten over jouw werkervaring en/of affiniteit met de uitzendbranche en ik ben vooral benieuwd naar jouw ondernemersambitie en interesse in de Flexibility Groep. Geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting. Ik kijk er naar uit om snel met jou te spreken en te ontdekken of wij jou kunnen helpen bij het verwezenlijken van jouw ondernemersambities. 

Laat hieronder je contactgegevens achter.

Menno Kop

Waarom zelfstandig ondernemen met Flexibility Groep?

Of je nu bekend bent met de uitzendwereld of niet, er zijn veel zaken die geregeld moeten worden bij het starten van je eigen uitzendbureau in Overijssel. Gelukkig zijn wij er om je stap voor stap op weg te helpen. 15 jaar aan opgebouwde ervaring en ruim 60 succesvolle vestigingen later, durven wij te stellen dat de route naar succesvol ondernemerschap voor ons nog weinig verrassingen kent. Ben jij klaar om deze weg (samen met ons) in te slaan? Bij de Flexibility Groep werk je zelfstandig, maar nóóit alleen. Daarom zetten we iedere stap graag samen.

Plan een kennismakingsgesprek in