Flexibility Groep | Start eigen uitzendbureau

Groningen

Uitzendbureau starten in regio Groningen

Wil jij een eigen uitzendbureau starten in Groningen en ben je op zoek naar informatie en tips? Bij Flexibility Groep helpen we jou graag op weg! Wij zijn de grootste en snelst groeiende virtuele uitzendorganisatie van Nederland en hebben ruime ervaring met het ondersteunen van startende uitzendondernemers.

Het starten van een eigen uitzendbureau kan een spannende maar ook uitdagende stap zijn. Bij Flexibility Groep begrijpen we dit als geen ander. Wij ondersteunen jou graag met professionele begeleiding en advies op maat, zodat jij een succesvolle start kunt maken. Onze ervaren franchisenemers  staan voor jou klaar om hun kennis en ervaring met jou te delen.

Als franchisenemer bij Flexibility Groep profiteer je van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij bieden diverse diensten aan, waaronder payroll, werving en selectie, uitzenden en detachering. Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning op het gebied van sales, marketing, administratie en juridische zaken. Hierdoor kun jij je volledig richten op de groei en ontwikkeling van jouw eigen uitzendbureau.

Bij Flexibility Groep staan wij voor persoonlijk contact en een betrokken aanpak. Wij vinden het belangrijk om jou als franchisenemer te ondersteunen en te begeleiden bij iedere stap van het ondernemerschap. Daarnaast bieden wij continue ondersteuning bij het behalen van commerciƫle en operationele doelstellingen. Zo ben jij verzekerd van een goede start en groei van jouw eigen uitzendbureau.

Wil jij meer weten over het starten van een eigen uitzendbureau in de regio Groningen en wat Flexibility Groep hierin voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder op weg!

Download e-book: 'Zo start je een eigen uitzendbureau'

Vraag het e-book aan en ontdek wat de basisprincipes van een eigen uitzendbureau zijn en hoe deze in te regelen.  Laat hier je gegevens achter.

Volledige naam*
Marketing door

Plan een kennismakingsgesprek in