Flexibility Groep | Start eigen uitzendbureau

Alkmaar

Uitzendbureau starten in regio Alkmaar

Wil jij graag een eigen uitzendbureau starten in de regio Alkmaar? Dan ben je bij Flexibility Groep aan het juiste adres! Als grootste virtuele uitzendorganisatie van Nederland bieden wij een succesvolle franchiseformule aan waarmee jij je eigen uitzendbureau kunt starten.

Als franchisenemer bij Flexibility Groep maak je deel uit van een enthousiast en gedreven team van zelfstandige ondernemers met hart voor het vak. Onze ondernemers hebben allemaal een passie voor arbeidsbemiddeling en beschikken over de nodige kennis en ervaring in verschillende niche branches. Door onze brede horizon zijn we altijd in staat om de juiste oplossing te bieden voor verschillende vragen van werkgevers en werkzoekenden.

Wij vinden ambitie en talent de kern van een succesvolle onderneming. Als franchisenemer krijg jij dan ook alle ruimte om je eigen kwaliteiten en talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Je wordt ondersteund door ons professionele servicekantoor, waardoor jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het bemiddelen van kandidaten en werkgevers.

Bij Flexibility Groep geloven we in een persoonlijke aanpak en hechten we veel waarde aan korte lijnen met onze klanten en kandidaten. Dankzij onze lokale vestigingen hebben wij een uitgebreid netwerk in de regio Alkmaar en kennen wij de lokale arbeidsmarkt als geen ander.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij je eigen uitzendbureau starten in regio Alkmaar? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze succesvolle franchiseformule!

Download e-book: 'Zo start je een eigen uitzendbureau'

Vraag het e-book aan en ontdek wat de basisprincipes van een eigen uitzendbureau zijn en hoe deze in te regelen.  Laat hier je gegevens achter.

Volledige naam*
Marketing door

Plan een kennismakingsgesprek in